Herboplanet

Herboplanet

Onze kruidentherapie en kruidenbehandeling: buitengewoon bij pijnbehandeling en depressie!

De heilzame kracht van kruiden haalt Alternatief Healing uit spagyrische producten van Herboplanet : uitzonderlijk innovatief en 100% natuurlijk.

Spagyriek is afkomstig van spao, uit elkaar halen en ageiros, samenvoegen, een uniek en uiterst secuur productieproces.

 Onze buitengewone kruidentherapie en kruidenbehandeling hebben hun efficiëntie al meermaals bewezen bij pijnbehandeling en als alternatieve behandeling van een depressie!

Herboplanet spagyrische producten: 10x meer kracht

Alles halen uit de kracht van heilzame planten? Alternatief Healing vertrouwt volledig op de unieke spagyrische producten van topmerk Herboplanet. Enig en uniek in België! Het ‘hart’ van de plant, met zo’n globale tienvoudige werking tegenover gelijkaardige planten, helpt therapeutisch uw psychische en fysieke problemen op te lossen. 

Alternatief Healing beschikt over een uniek aanbod aan de heilzame kruiden van Herboplanet, op basis van Alchemisch Spagyriek die u enorm kunnen helpen bij uw klachten. Spagyriek is al jaren een groot succes in Italië en bekend in Duitsland, Zwitserland, Nederland en Oostenrijk, maar kent ook in België een grote opmars bij dokters, naturopaten, apothekers en herboristen.

De natuurgeneeskunde anders bekeken!
Met de voedingssupplementen van Herboplanet haalt u gegarandeerd kwalitatief hoogstaande producten in huis, waar moderne technieken en de aloude herbalistische filosofie hand in hand gaan. Herboplanet producten zijn door artsen op doeltreffendheid getest en zijn onderworpen aan zeer strenge testen. Het resultaat: een verbazingwekkend en therapeutisch effect!

U wilt iets doen aan die depressie, vermoeidheid of pijnklachten?

MAAK EEN AFSPRAAK

WEBSHOP