Quantec

Mijn naam is Marlène Sesier

Volledig in balans met Quantec

Een professionele en effectieve diagnose is de beste basis naar een oplossing. Daarom werkt Alternatief Healing met een Quantec meting om uzelf en uw lichaam terug in balans te krijgen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een compleet overzicht van uw gezondheid!

Uw gezondheid omvat zowel fysieke, mentale als emotionele aspecten. Is uw fysieke en psychische balans uit evenwicht, dan kan u zich ziek voelen. Dankzij Quantec kunnen we uw volledige gezondheid in kaart brengen en de werkelijke oorzaak van uw gezondheidsklachten achterhalen.

Wat is een Quantec meting?

Alternatief Healing is gespecialiseerd in Quantec metingen. Uw hand (of haar indien u zelf niet aanwezig kunt zijn) rust op een diode, een elektrisch onderdeeltje, aangesloten op onze computer. Zo krijgen we een complete analyse van uw gezondheid te zien, met een schat aan verrassende informatie.

Een blik op uw zichtbare en onzichtbare functioneren

Uw organen, bloedvaten, botten, spieren en zenuwen, uw zintuigen, eventueel allergieën, schimmels of virussen, uw fysieke én psychische functioneren, alles wordt onder de loep genomen. We krijgen inzicht in uw kwalen, energetische blokkades, levensprocessen en spirituele processen. Hiernaast vindt u een overzicht van onze metingen. 

Kampt u met kwalen of gezondheidsklachten die met het blote oog niet waargenomen kunnen worden? Quantec biedt u nooit geziene antwoorden waar uw gezondheid met onze therapie en behandeling bij zal varen.

Uw klachten en kwalen in oplossingen vertalen

Eens we de bron van uw kwalen en klachten hebben kunnen achterhalen met onze verkregen inzichten, kunnen we ons focussen op de oorzaak. Onze missie: uw klachten of kwalen kunnen verhelpen met een uitgekiende ondersteuning en doeltreffende, positieve behandeling!

Pijnklachten? De juiste therapie start bij Quantec!

Wij geloven stellig in de baanbrekende en doeltreffende Quantec therapie, zowel voor mens als dier!
 
Zet u ook de stap naar een oplossing van uw pijnklachten of onderliggende kwalen? Overtuig uzelf en contacteer Alternatief Healing te West-Vlaanderen voor vrijblijvende informatie over onze Quantec metingen, wij staan u graag te woord!

Quantec stuurt waar het nodig is, want niet alles is op te lossen met kruiden. Hiervoor bestaan ook andere behandelingen.