Alternatief Healing

Alternatief Healing

Alternatief Healing: een oplossing voor uw pijn

Is uw geestelijk, lichamelijk en emotioneel welzijn uit balans? Moet u dag in dag uit leven met pijnlijke klachten of kwalen? Geraakt u niet uit een depressie?

Reken dan op Alternatief Healing in Oostende, West-Vlaanderen, wij zijn in staat uw pijn effectief en professioneel te behandelen. Onze jarenlange gedreven opleidingen in binnen- en buitenland, ervaring in apotheek met medicatie en een voorliefde voor kruidentherapieën zijn onze bagage.

Alternatief Healing is gespecialiseerd in:

  •          Alternatieve geneeswijzen
  •          Pijnbehandeling
  •          Holistische geneeskunde

En andere therapieën waar u veel baat bij kunt hebben.

Onze werkwijze: geschikte kwaliteitsvolle producten en therapieën op maat van uw probleem uitkiezen en uw psychische en fysieke klachten ombuigen naar een positieve oplossing.

Onze therapieën bieden het beste van 2 werelden: nieuwe technieken in combinatie met oeroude bereidingen voor een spectaculair resultaat.

Quantec: ontdek de oorzaak van uw klachten

Alternatief Healing brengt uw klachten en kwalen in kaart dankzij de revolutionaire en doeltreffende Quantec meting. Uw hand of haar op een diode, verbonden met onze computer, volstaat. Zo krijgen we een perfect beeld van uw geestelijke, emotionele en lichamelijke gezondheid. Want uw klachten efficiënt oplossen, begint met het kennen van de oorzaken!

We hebben een passie voor kruiden en maken hier ook dankbaar gebruik van bij onze succesvolle therapieën. Kruidentherapieën met spagyrische Herboplanet producten hebben bijvoorbeeld al heel wat mensen geholpen bij een pijnbehandeling of alternatieve behandeling bij depressie.

Therapeuten:

Alternatief Healing gelooft in een therapie op maat van uw psychische en fysieke problemen. Eens we de oorzaak kennen, zoeken we voor u de beste verlichting.

INFO & CONTACT