Scenar … zelf genezen… beauty

Scenar effectief niet alleen tegen pijn

Wat is SCENAR-therapie Scenar-therapie is een uitstekende vorm van behandeling voor veel klachten, acuut of chronisch, die niet hebben gereageerd op andere therapieën. Scenar is een gepatenteerd signaal dat identiek is aan de neurologische signalen van het lichaam. Dit signaal blijkt een positief en gunstig effect te hebben op het lichaam, het evenwicht te herstellen en de homeostase te herstellen. Dit signaal werkt op cellulair niveau waardoor diepgaande en langdurige genezing kan plaatsvinden. Het spreekt letterlijk de eigen taal van het lichaam. 

SCENAR is de naam van het apparaat en het effect op het menselijke lichaam.
Self Controlled Energy Neurone Adaptive Regulato

Hoe SCENAR werkt Het Scenar-apparaat maakt gebruik van biofeedback om het lichaam in staat te stellen zichzelf te genezen. Het apparaat zendt een reeks constant veranderende signalen door de huid en meet de respons. Wanneer dit evenwicht wordt verstoord door een trauma of ziekte, kan het Scenar-apparaat het natuurlijke zelfbalancerende vermogen van het lichaam herstellen en reactiveren. Deze stimulatie van de eigen adaptieve systemen van het lichaam kan enkele van de krachtige veranderingen teweegbrengen die het lichaam nodig heeft om zichzelf weer in balans en gezondheid te brengen. Bioresonantie maakt gebruik van technologie die is ontworpen om de energiepatronen van uw lichaam te tonen en aan te passen en deze effectief te ‘afstemmen’ op een harmonieuze frequentie die kan helpen bij problemen die diep in uw fysiologie verborgen liggen. Na een persoonlijke diagnose om te zien of u baat zou hebben, en zo ja, zou een behandeling worden aanbevolen samen met eventuele dieetwensen.

Waarom is Scenar anders? 

De Scenar apparaat produceert een zeer speciaal type signaal in tegenstelling tot andere vormen van electo-stimulatoren. Deze unieke signaal beïnvloedt een speciaal type zenuwvezel (zogenaamde “C” vezels), waarbij het lichaam de natuurlijke helende mechanisme activeren. Wanneer het SCENAR-apparaat op het pijnpunt wordt aangebracht, triggert het de hersenen ook om krachtige pijnverlichtende stoffen, endorfine genaamd, in de bloedbaan af te geven. Het SCENAR-apparaat zendt een elektromagnetisch signaal uit dat bijna identiek is aan het menselijke zenuwsignaal, waardoor neuropeptiden worden geproduceerd die de genezing snel bevorderen. Bovendien meet het SCENAR-apparaat de reactie van het individu op zijn signaal, waardoor een “dialoog” ontstaat tussen het apparaat en de patiënt. Bij andere soortgelijke apparaten is elk signaal hetzelfde; hierdoor kan het lichaam zich eraan aanpassen en hun effectiviteit verliezen. Elk Scenar-signaal dat de patiënt ontvangt, is anders dan het vorige en daarom blijft het lichaam reageren.

Hoeveel SCENAR-sessies heb ik nodig? 

Algemene gezondheid, kwaliteit van het dieet, stressniveaus en de aard van eerdere ziekten zullen allemaal van invloed zijn op hoe snel het lichaam reageert, vooral bij chronische aandoeningen. De aard van de aandoening, de mate van pijn en urgentie hebben allemaal invloed op de frequentie van de behandelingen. De eerste intensieve behandeling van acute aandoeningen, postoperatieve of recente verwondingen is het meest succesvol. Voor de meeste andere aandoeningen is een behandeling één of twee keer per week meestal voldoende, aangezien u verbetering ziet met een langere tijd tussen de behandelingen. Voor chronische aandoeningen is een typische behandelingskuur 6 tot 12 sessies, gevolgd door regelmatige behandelingen om recidieven te voorkomen.

Voordelen van SCENAR – Opmerkelijke niveaus van pijnvermindering en functioneel herstel.

  • Vaak in staat om door te breken waar niets anders heeft.
  • Niet-invasief, niet giftig, vrij van bijwerkingen.
  • Langdurige of permanente resultaten

Kan iedereen Scenar ontvangen? 

Scenar is volkomen veilig en geschikt voor alle leeftijden.

De enige belangrijke contra-indicatie voor Scenar zijn elektrische implantaten zoals pacemakers.

In combinatie met de Sceanar-therapie gebruik ik een therapeutische multiplayer-genezingsdeken om genezing te bevorderen en u te laten rusten van de stress van het moderne leven.

SCENAR schoonheidstoepassingen

HUIDPROBLEMEN = Acne, eczeem, lymfedrainage, cellulitis en littekens 
LIFTING = gezicht, buste, nek, armen, buik, billen en rimpels 
HOLISTIC = Gezondheid, energie en emotionele zuivering en verbetering 
GEWICHTSVERLIES = Helpt bij het beteugelen van dwangmatige eetlust en andere problemen
FACE LIFT = uitgebreide verjongingsbehandeling

HOLISTISCHE GEZONDHEID en SCHOONHEID… Hoe?
Enlightened Therapies Integrale schoonheidstherapie werkt snel en goed. Sommige mensen lijken, met een minimum aan voor de hand liggende cosmetische ingrepen, natuurlijke schoonheid uit te stralen. Wat is de bron van hun welzijn en stralende uiterlijk? Kan het zijn vanwege hun genetisch erfgoed, of misschien vanwege hun opvoeding, omgeving, hun voeding of een andere bepalende factor? Misschien is hun energie sterk en positief? Een ding dat we kunnen zeggen over van nature mooie mensen is dat hun zenuwstelsel goed lijkt te werken. Scenar werkt via zijn Electro Neuro Adaptive Regulation om het zenuwstelsel te herstarten en te verjongen.

SCENAR en cosmetologie
De uitvinders van de technologie van SCENAR ontdekten dat ‘asymmetrische punten’ zowel waarneembaar als meetbaar waren en reageerden op interventie. Ze vatten het idee op om een biofeedbacklus te creëren in combinatie met elektrostimulatie, met als doel de punten en zones opnieuw te stimuleren van asymmetrie terug naar responsieve gezondheid. In feite zou deze nieuwe interventie proberen de natuurlijke reacties van het lichaam op dat gebied opnieuw te starten. Het lichaam moest via de huid ertoe aangezet worden om voor zichzelf te zorgen. De rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis. Een innovatieve nieuwe therapie van Electro-Neuro-Adaptive-Regulation werd gecreëerd. 

SCENAR-therapie is laag-risico, niet-invasief en niet-toxisch, en daarom kan de therapie met groot effect overal op het lichaam worden gebruikt.

Wenst u meer inlichtingen of u wilt een afspraak te maken,

kun je me bellen op +32 498 254 161 of MAAK EEN AFSPRAAK